Recenze

Dobrý den,

ke svým krásným narozeninám jsem obdržela poukaz na hodinou tantrickou masáž.  Ze zjištění o jakou masáž  se jedná, jsem byla mírně rozhozená. Říkala jsem si, toto není nic pro mě. Určitě tam jsou zvědaví na boubelku, která je navštíví . Nicméně jsem si řekla, že tento rok je pro mě rokem změn a výzev.

Objednala jsem se a dne 6.6.2017 jsme navštívili Vaše studio.

Velmi mile jsem byla překvapená příjemným vystupováním paní Mirky.

Po počáteční nervozitě z něčeho neznámého, jsem si svou hodinku užívala. Veškeré předsudky, že se jedná o erotickou masáž, byly vyvrácený. Opravdu to s erotikou nemá nic společného J.

Po příjemně strávené hodince masáže jsem se zeptala, zda-li to nebyl pro paní Mirku velký šok, mít na této masáži boubelku, ujistila mě, že lidské tělo miluje, ať už je jakékoliv.

Největším přínosem bylo pro mě rozebrání pocitů na konci masáže.  Pro velmi přátelskou povahu a profesionální jednání dávám za sebe 100%.

Na závěr bych mohla říct, že takový dárek bych si i dobrovolně přála i k dalším narozeninám. 

Lenka. 

Dobrý den paní Mirko,
chtěl bych Vám a především pak panu masérovi poděkovat jak za manželku, tak i za sebe, za skvěle odvedenou práci, profesionální přístup a příjemnou atmosféru. Návštěva u vás jí povzbudila jak fyzicky, tak i psychicky. Opět jste odvedli úžasnou práci a zprostředkovali nám tak nádherný a nevšední zážitek. Tajemná tantrická masáž splnila manželčina očekávání do puntíku. Ba co víc, ještě její očekávání předčila. Tajně doufáme, že ve vaší nabídce zůstane i do budoucna. Žena by si tuto masáž ráda opět někdy dopřála.
Přejeme Vám i Vašemu teamu spokojené zákazníky .
 
Erik
3.7.2017
Dobrý den,
dnes jsem si ve Vašem studiu dopřála masáž u Katky a tímto bych jí ráda ještě jednou velmi poděkovala. Uvědomila – prožila – jsem si spoustu věcí, které jsou důležité. Z oblasti vlastní sebehodnoty a podobně. Děkuji a přeji spoustu spokojených klientů.
Kristýna
24.7.2017
 ” Setkání s tantrou pro mne byl skutečně nevšední zážitek. Přesvědčil jsem se, že opravdu nejde jen o erotické odreagování, ale je to skutečně mocný nástroj duchovního poznání a zdroj životní síly. Pro mne osobně byl inspirativní přínos už jen rozhovor na začátku a na konci setkání. Bylo vidět, že tady se tantra dělá opravdu srdcem. Odešel jsem nabitý energií, která mi následující dny poskytla nové vhledy na život. Doporučuji každému, kdo na sobě chce pracovat. S úctou Luki “
27.10.2017

Velmi příjemná paní masérka Mirka, nebojí se komunikace a před samotnou masáží zodpoví všechny dotazy.
Krásné útulné prostory.
Masáž byla příjemná, nabila mne energií, cítila jsem se více než příjemně.
Byl to vynikající dárek .
 Probíhá oprava domu, ale za to masérka nemůže a je to jen okolnost … 

Spokojená klientka 

14.12 . 2017

Výborná komunikace. Příjemné intimní prostředí, uklidňující hudba, milé přijetí, pohodová atmosféra a fantastický zážitek. Vřele doporučujeme. 

 Minusem bylo, že nešlo zastavit čas 🙁 .

 
Jana a Honza 
17.3.2018
Bylo to super vřele doporučuji všem. Slovy tento zážitek nelze popsat. 
 
Jakub
27.3.2018

Děkuji za krásně strávené odpoledne. Velice si považuji vaší vstřícnost a otevřenost v našem rozhovoru. Myslím si, že možná málo  který člověk, by byl tak otevřený k úplně cizímu člověkovi (muži) jako Vy.  Skvěle se mi s Vámi povídalo, nejen o Vašem příběhu v minulosti , ale i přítomnosti.

               Jste krásná žena nejen na venek, ale i uvnitř. Máte obrovské zkušenosti s jak s psychikou, fyzikou a uvažováním a mentální úrovní u mužů tak i u žen. Mohla by jste dělat i psychiatra  . Snažíte se posouvat dál v osobní rozvoji a nejste ustrnutá, ve svém životě. Jste cílevědomá.

Přiznám se, že co jsem Vám i už říkal, že jsem byl plný očekávání, jak na tantrickou masáž tak i na Vás jako osobnost. Mé očekávání jste mi příjemně a mile naplnila i vyvrátila. není nad to si na člověka udělat názor sám při osobním rozhovoru a nedávat na názory druhých.

                Masáž jsem si příjemně užil. Miluji olejíček -spoustu olejíčku na mém těle.(zamiloval jsem si to) . Máte příjemné prostředí a pěknou hudbu k tomu (Gregoriany mám taky rád). Uvolnil jsem se myslím až moc…. neb pak jsem byl celý nějak uvolněný . 

Tom

15.4.2018

Dobrý den, paní Mirko.

Chtěla bych Vám moc poděkovat za velmi krásné a milé odpoledne a krásně strávenou chvíli u Vás ve Studiu v Ostravě. Masáž jsem si velmi užila, zrelaxovala jsem u Vás tělo i mysl od všedních starostí a strastí.Mimo jiné jsem si velmi užívala příjemné hudby a Vámi krásných a něžných doteků, které mne rozpoutávaly po celém těle a dodaly mi energii ke klidu a míru. Bylo mi opravdu velmi příjemně ve Vaší společnosti. Odcházela jsem od Vás s velmi krásným a spokojeným pocitem, určitě Vás znovu v budoucnu někdy navštívím, pokud si najdu čas. A určitě Vás mohu doporučit, jako kvalitní masérku, tak i hlavně človíčka na správném místě, se kterým si jde dobře popovídat o různých věcech Takových vzácných žen jako jste vy by mělo být více. Přeji mnoho dobrého a spoustu spokojených zákazníků. A děkuji za vše.  S pozdravem Jana Franková

16.4.2018

Úžasný dotek úžasného člověka… …nádherný zážitek probouzející smysly v příjemné atmosféře – kromě vlastního času na masáž bylo k dispozici dostatek času k přípravě i k poklidnému odchodu. Petr

21.4.2018

Prostředí bylo příjemné, líbil se nám lidský a chápavý přístup paní masérky i maséra, zážitek to byl velmi příjemný a obohacující.
Shodli jsme se s partnerkou, že si to ještě rozhodně zopakujeme.

Spokojený pár :))

23.4.2018

Navštívili jsme vaši tantrickou masáž,moc se nám líbila a vlila novou vlnu do našeho kamarádství ,děkujeme.

Eda a Bibi

23.10.2018

Dobrý den přeji,


předem děkuji, alespoň za sebe, za nepopsatelný zážitek. 🙂


Děkuji paní Mirce a paní Katce za nepopsatelnou chvilku, jedné a půl hodiny :-), strávené tantrickou masáží. Tuto masáž jsem objednal sobě a manželce k výročí svatby, v podstatě jsem vůbec nevěděl, do čeho to jdeme, myslím si, že jsme stydlivé typy, manželka se tvářila při předání daru nesouhlasně, ale…


Bylo to naprosto skvělé, určitě si to zopakujeme a ostatní, kteří tuto recenzi čtete a váháte, tak neváhejte, běžte do toho, stojí to fakt za to!!!


A teď ta druhá věc, krátké shrnutí pocitů mých a manželky, prostě zhodnocení a zpětná vazba… 🙂
Za sebe: vůbec jsem nevěděl, do čeho jdu; bylo opravdu fajn, když jste nás na počátku seznámila s průběhem a filozofií Tmasáže. Úplně jsem se opotil, když jsem slyšel, že chlap nemá možnost volby, ale říkal jsem si, když už jsem nás do toho navrtal, tak to nějak dám…
Co mi utkvělo ve Vaší úvodní řeči, a pak se to opravdu potvrdilo, byla ta informace, že nemáme na to nahlížet “sexuálně”, ale “masážně” (asi mi rozumíte). A bylo to přesně tak, jak jste povídala na začátku. Opravdu bez předsudků, já si to báječně užil, ta hodina a půl “napětí” byla úplně úžasná – a o to asi jde. 🙂


Určitě si rád další masáž zopakuji, ale za sebe cítím, že chci mít vedle sebe i manželku; že kdybych přišel sám, připadal bych si tak nějak “divně”.


No a za manželku: nějak jsem špatně pochopil na začátku to její odmítnutí masáže intimních partií zvenku, takže zatímco já manželce vyprávěl o svém zážitku, tak jsem byl zaskočen, že manželka byla úplně bez masáže int. partií… Načež jsme toto téma docela bouřlivě probírali v autě a závěr je takový, že manželka by ráda Tmasáž znovu, včetně vnějších int. partií, ale chtěla by ji “podniknout” jen s Vámi, tzn. i beze mě. 🙂


Nicméně z Tmasáže v neděli 4.11. byla taky nadšená, ale ne tak, jako já… 🙂 Alespoň tak se mi jevila.
Takže závěr je takový, že určitě bych u Vás objednal poukaz na Tmasáž pouze pro manželku, ale Vámi; poukaz bych jí chtěl věnovat buď na Vánoce nebo na její narozeniny. 
A na základě její zkušenosti s Vámi bych pak objednal Tmasáž pro pár, kde bych manželce volil pána. 🙂


Ještě jednou Vám i kolegyni děkuji. A určitě Vás doporučím našim známým, ať už párům nebo jenom ženám. 🙂


Přeji Vám vše dobré.
David a Jana

8.11.2018

Reiki masáž byla pro mě opravdu luxusní zážitek. Cítila jsem, jak mi tělem proudí energie a tzv. “odpad” se vyplavuje z těla ven.
Cítila jsem se uvolněná a vnitřně klidná. Tuto úžasnou relaxaci vřele doporučuji a touto cestou bych také ráda poděkovala paní Slívové, díky níž jsem se cítila jako znovuzrozená 🙂

 Markéta Skalíková

14.5.2019